Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Müftülükten Kutsal Emanetler” Sergisi

Müftülükten  Kutsal Emanetler” Sergisi

Edremit ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutsal Emanetler Sergisi” Kadir Gecesi'nde Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde açıldı.

Edremit ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Kutsal Emanetler Sergisi” Kadir Gecesi'nde Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde açıldı.
Edremit Müftüsü Kemal Kardeniz, Sergide, Hz. Muhammet'e ait 30 adet fotoğraf bulunduğunu ve Ramazan Bayramı sonuna kadar açık kalacağını bildirdi.
Edremit Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Kutsal Emanetler Sergisi” Ayşe Sıdıka Erke Etnografya Müzesi'nde Kadir Gecesi öncesinde Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.
Kadir Gecesi'ni idrak ettiğimiz bu mübarek günde Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerinin fotoğraflarının yer adlığı sergiyi Edremitli vatandaşlarımızla buluşturmanın kıvancını yaşıyoruz” diyen Edremit Müftüsü Kemal Kardeniz, açılışı yapılan sergide Hz. Muhammet'in kullandığı eşyalar ve yazdığı mektupların yer aldığı 30 adet fotoğraf bulunduğunu açıkladı.
Sergi Ramazan Bayramı sonuna kadar açık
Müftü Kardeniz, Kutsal Emanetler Sergisi'nde Hz. Muhammet'in kullandığı eşyalar ve yazdığı mektupların yer aldığı 30 adet fotoğraf bulunduğunu ve serginin Ramazan Bayramı sonuna kadar açık kalacağını bildirdi.
Kutsal Emanetler Sergisi” açılışına Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Müftülüğü Murakıbı Abdullah Aydın, İlçe Müftüsü Kemal Karadeniz ve davetliler katıldı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli